Hur gör jag för att se eventuella fel på min webb eller e-handel?

Skriv in din domän högst upp på sidan och registrera dig med din e-postadress så kommer det strax upp en rapport om hur din sida mår och vilka åtgärder som behöver vidtas.

Jag vill öka konverteringar på min e-handel?

Hej, genom att använda sig av webbsäljarens rapport får du ett bra underlag att jobba kontinuerligt med att minimera konverteringshinder, detta i sin tur kan leda till ökad försäljning och fler konverteringar. Lycka till.

Kan ni hjälpa till med systemutveckling?

Ja, eftersom Webbsäljaren är en del av ett större IT-bolag så har vi stora kunskaper och lång erfarenhet av systemutveckling.

Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert

Kan ni hjälpa till att bygga en hemsida?

Ja, eftersom Webbsäljaren är en del av ett större IT-bolag så har vi stora kunskaper och lång erfarenhet av att bygga hemsidor.

Oavsett om det gäller den lilla hemsidan med anpassning av färdig design, upp till full utveckling med egenutvecklad design och funktionalitet.

Vi kan hjälpa till oavsett hur stort eller litet ditt projekt är!

Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert

Kan ni hjälpa till att bygga en e-handel?

Ja, eftersom Webbsäljaren är en del av ett större IT-bolag så har vi stora kunskaper och lång erfarenhet av utveckling i e-handelsplattformar som t.ex. Litium, epi och WooCommerce.

Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert

Om jag har några frågor vem kontaktar jag då?

Alla eventuella frågor besvarar vår support inom 24 h. Ni når supporten på support@webbsaljaren.se

Finns min webbplats med hos Google?

Genom att använda webbsäljarens analysverktyg så får du reda på om din sida är indexgireringsbar och om Google kan indexera din sida. Behöver du mer hjälp med själva indexgireringen hos Google så är du välkommen att kontakta oss på support@webbsaljaren.se